DTC LOUNGE

DTC LOUNGE Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 280 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij DTC Lounge. Meer weten? Ontdek meer

19 aug 2022 om 10:32 Erg lekker zoals altijd maar heb anderhalf uur moeten wachten
15 aug 2022 om 17:56 Verkeerde pizza bezorgd, broodjes waren niet te eten. Bezorging duurde bijna 2 uur. Absoluut geen aanrader
12 aug 2022 om 21:03 Het eten was goed. Helaas zaten de drankjes die wij besteld hadden er niet bij
5 aug 2022 om 12:24 Was weer top vriend
5 aug 2022 om 10:01 Lekker is anders
1 aug 2022 om 21:25 Pizza waren lauw en een te dikke korst. Knoflooksaus zurig. Niet de lekkerste Pizza.
31 jul 2022 om 11:56 Was weer top vriend
30 jul 2022 om 17:06 Erg snel en lekker zo kon ik mijn vreetkick goed in bedwang houden. Het was ook lekker veel alleen toen ik daarna moest schijten vond mijn kringspier het niet zo leuk
29 jul 2022 om 19:05 We bestellen vanuit Zeddam. Eten altijd vers en warm, en het drinken perfect koud. Pizza’s zijn super en de hamburgers mogen er ook wezen! Na vaak besteld te hebben toch maar even een goede recensie plaatsen! Dik verdiend!
26 jul 2022 om 20:53 Verkeerde pizzas geleverd,opgebeld en kreeg 1 nieuwe als ik die andere ook wou moest ik wederom bellen nooit meer t was ook niet lekker
25 jul 2022 om 1:08 Eten was bomme veel ik moest de dag erna de pot erdoor vol schijten. Verder wel lekker
24 jul 2022 om 17:38 Goed ziek van geweest, nooit meer!